dunyatv.az
CANLI YAYIN

Portağallı jele

17-12-2013, 19:10

 

Lazim olan ərzaqlar:

2,5 su stəkanı təzə sıxılmış portağal suyu,

3 dolu qaşıq qarğıdalı nişastası,

1 yemək qaşığı portağal qaşığı rəndəsi,

1 su stəkanı toz şəkər(zövqə görə)

Hazırlanma qaydası:

1.Bütün ərzaqları muhalləbi qatılığına gəlincə bişiririk.

2. Oçağın altını söndürdükdən sonra bir müddət daha qarışdıraraq xəfif ilındırdıqdan sonra qəliblərə boşaltmaq lazımdır.

3.Bir gecə soyuducuda qaldıqdan sonra ,ertəsi gün servis etmək olar.


Oxunub: 701

Mətndə səhv var? Onu siçanla seçin və Ctrl+Enter düyməsini basın.
OXŞAR XƏBƏRLƏR
XƏBƏR LENTİ
BÜTÜN XƏBƏRLƏR
www.DUNYATV.az
Copyright © 2013-2019 Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir.