Bu bəhməzi heç vaxt yeməmisiniz – HAZIRLANMA QAYDASI

Heç vaxt dadmadığınız qarpız bəhməzinin hazırlanma qaydasını təqdim edirik.

 

Qarpızları toplayıb içini qaşıqla oyaraq, odda qızdırdığınız qazana töküb qaynadın. Qarpızın qatı hissəsini çəyirdəklərindən ayırıb, parçalara büküb süzün.

 

Süzdükdən sonra əldə etdiyiniz qarpız suyunu toplayaraq təkrar qaynadın.

 

Qarpız suyu bəhməz halına gələnə kimi qarışdırın.

 

Qatılaşdıqdan sonra oddan götürüb soyudun.

 

Nuş olsun!

  • Müəllif: Guler
  • Tarix 28-02-2014, 11:25
  • Bölmə: Xəbərlər, Qadın Dünyası
  • Baxılıb: 1569
Bu bölməyə aid digər məqalələr:

Son xəbərlər
Facebook səhifəmiz
Ən çox baxılan
Sorğu

Оцените работу движка

Лучший из новостных
Неплохой движок
Устраивает ... но ...
Встречал и получше
Совсем не понравился

 
«    Январь 2018    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Arxiv
Sayğac