Bu bəhməzi heç vaxt yeməmisiniz – HAZIRLANMA QAYDASI

Heç vaxt dadmadığınız qarpız bəhməzinin hazırlanma qaydasını təqdim edirik.

 

Qarpızları toplayıb içini qaşıqla oyaraq, odda qızdırdığınız qazana töküb qaynadın. Qarpızın qatı hissəsini çəyirdəklərindən ayırıb, parçalara büküb süzün.

 

Süzdükdən sonra əldə etdiyiniz qarpız suyunu toplayaraq təkrar qaynadın.

 

Qarpız suyu bəhməz halına gələnə kimi qarışdırın.

 

Qatılaşdıqdan sonra oddan götürüb soyudun.

 

Nuş olsun!

  • Müəllif: Guler
  • Tarix 28-02-2014, 11:25
  • Bölmə: Xəbərlər / Qadın Dünyası
  • Baxılıb: 2 147
Bu bölməyə aid digər məqalələr:

Son xəbərlər
Facebook səhifəmiz
Ən çox baxılan
Sorğu
«    İyun 2019    »
BeÇaÇCaCŞB
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Arxiv
Sayğac