Bənövşə salatı

[b][/b]

 

Tərkibi: 

300 q hisə verilmiş toyuq əti
200 q qara gavalı
400 q şampinyon 
2 təzə xiyar 
200 q koreya üsulu yerkökü
300 q mayonez

Bəzək: 

1 yumurta
10 duzlu kreker
7 ispanaq yarpağı 
3-4 turp 
duz
istiot

Hazırlanması :

Hisə verilmiş toyuq ətini, qara gavalı və xiyarı saman kimi doğrayın. 
Yumurtanı suda bişirib ağını sarısından ayırın. 
Göbələyi doğrayın, duz, istiot vurub bitki yağında qovurun.
Qaba lay-lay düzün: ət+mayonez+qara gavalı+qovrulmuş şampinyon+mayonez+xiyar+mayonez+koreya üsulu yerkökü+mayonez.

Bəzək: halqa doğranıb qırmızı kələm suyu ilə rəngi dəyişdirilmiş turpdan "bənövşə"lər düzəldin. Hər "çiçəyin" ortasına ovulmuş yumurta sarısı tökün. İspanaq yarpaqlarını "bənövşə"lərin ətrafına düzün. 
Salatın böyrünə duzlu kreker düzün. 

 

 

Nuş Olsun!

 

 

  • Müəllif: Guler
  • Tarix 13-12-2013, 23:15
  • Bölmə: Xəbərlər / Qadın Dünyası
  • Baxılıb: 964
Bu bölməyə aid digər məqalələr:

Son xəbərlər
Facebook səhifəmiz
Ən çox baxılan
Sorğu
«    Oktyabr 2019    »
BeÇaÇCaCŞB
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Arxiv
Sayğac